info@deluchtkussenkoning.nl 0627194643
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product_verkoop
product_verhuur
Filter by Categories
Geen categorie

Verhuur Springkussens

Zoek je een overdekt luchtkussen, een open springkussen, een echte eye-catcher of een klein springkussen voor in de tuin?

Wij hebben een ruim assortiment luchtkussens en proberen zo al jouw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Onderstaand wordt ons assortiment aan springkussens weergegeven. Wanneer je op een foto klikt, kun je meer informatie vinden over het kussen en onderaan de pagina een bestelling plaatsen om een springkussen te huren. Wij hopen dat we er samen een geslaagd feestje van kunnen maken. Want met een luchtkussen wordt elk feestje een geslaagd feestje!

Tijdens de opbouwfase wordt er extra aandacht besteed aan het installeren van alle onderdelen voor een stabiele situatie. De specifieke op- en afbouw kosten die wordt toegewezen kunnen variëren, afhankelijk van het type luchtkussen of stormbaan, de grootte ervan en de complexiteit van de installatie.

Hoe huur ik nu eigenlijk?

Huur nu goedkoop en snel een luchtkussen door op de desbetreffende productpagina het formulier onderaan de pagina in te vullen.
Wij nemen dan direct contact met je op!

Verhuur Springkussens

Naast het particulier verhuren van springkussens verkopen wij ook springkussens.

Naar verkoop >